Intervengono S. Turchetti e T. Ferraresi
Il:12/04/2024
Dalle ore:11:30alle:13:00
Università degli studi di Parma - Via Kennedy, 6 - Parma | Intervengono S. Turchetti e T. Ferraresi
The workshop is organised by the Department of Economics and Management Sciences (DSEA) in collaboration with the Centre for Studies in European and International Affairs (CSEIA) of the University of Parma, within the framework of the ONFOODS Project (https://onfoods.it/).
Per l’IRPET partecipano Sara Turchetti e Tommaso Ferraresi con la relazione “To what extent are the Italian regional food systems vulnerable to climate shocks? An assessment framework to detect critical products” (di S. Turchetti, T. Ferraresi, L. Piccini, L. Ghezzi, R. Paniccià) durante la sessione:
PARALLEL 3.2: Accounting and reporting systems for the sustainability of food systems
Time: 12/Apr/2024: 11:30am-1:00pm · Location: AULA K 9 – Dipartimento di Scienze Economiche e Aziendali
18/12/2024
Regione Toscana | Sala 114 e Sala Barbarossa - Palazzo Cerretani, Piazza dell’Unità Italiana 1, Firenze | Interviene N. Sciclone
12/12/2024
Sala degli Atti Parlamentari della Biblioteca del Senato "Giovanni Spadolini", Piazza della Minerva 38, Roma | Interviene P. Lattarulo
10/12/2024
Banca d’Italia, Sede di Firenze, Salone delle Assemblee | Per IRPET intervengono M. Quercioli, N. Sciclone, S. Duranti, T. Ferraresi